unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Sjuhäradarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Ghoddos övergång klipp för Östersund

Saman Ghoddos. Arkivbild.
Saman Ghoddos. Arkivbild.
Foto: Adam Davy/AP/TT

Saman Ghoddos fotbollskarriär i England fortsätter i minst drygt två år till. Brentford, topplag i Championship, har köpt loss den 27-årige förre Östersundsprofilen från franska Amiens och skrivit kontrakt med honom till 2023, med option på ytterligare ett år.

Enligt Länstidningen, som hänvisar till franska L'Equipe, blir övergången ett klipp även för Östersund som får drygt två miljoner kronor.

Malmöfödde Ghoddos, som valt att representera Iran på landslagsnivå, hamnade i Brentford i september på ett ettårigt låneavtal. Nu görs övergången permanent.

Saman Ghoddos gjorde sitt första mål för Londonklubben i FA-cupsegern över Middlesbrough i helgen och har spelat 19 matcher sedan han kom i höstas.

Brentford kvalade till Premier League förra säsongen men föll i finalen mot Fulham efter förlängning. Nu ligger laget på fjärde plats i Championship med 41 poäng efter 22 matcher. De två främsta lagen går direkt upp medan de fyra följande får kvala.