Annons
Tobias Linderoth och Galatasaray går skilda vägar. Landslagsmittfältaren bröt kontraktet med den turkiska toppklubben i fredags eftermiddag. – Jag är klubblös för första gången i min karriär, bekräftar Linderoth för BT.
Sport • Publicerad 22 januari 2010
UTAN KONTRAKT. Tobias Linderoth och Galatasaray har kommit överens om att gå skilda vägar.
UTAN KONTRAKT. Tobias Linderoth och Galatasaray har kommit överens om att gå skilda vägar.Foto: Lennart Magnusson/BT-arkiv

Linderoth har varit skadebenägen under sina 2,5 år i Turkiet och på fredagseftermiddagen kom han och Galatasaray överens om att inte fullfölja kontraktet.

– Vi kom inte överens på några frågor kring ekonomin, och dessutom finns en utlänningskvot här i Turkiet som gör att klubben i nuläget inte fått ta in fler icke-turkiska spelare, och klubben behöver värva. Det här är det bästa för båda parter, säger Tobias Linderoth till BT.

Annons

Han säger att ett par olika klubbar hört av sig och att Elfsborg är en av dessa.

– Jag har kontakt med Elfsborg och det är ett väldigt bra alternativ, men jag vet i nuläget inte vad som händer. Jag behöver några dagar utan att tänka på fotboll nu, och sedan ska vi lösa allt med boendet här i Turkiet, säger han.

Oskar Pålsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons