Annons

Djurgården värvar Tim Söderlund

Ishockey • Publicerad 22 januari 2022
Tim Söderlund spelade i Skellefteå 2019. Nu är han klar för Djurgården. Arkivbild.
Tim Söderlund spelade i Skellefteå 2019. Nu är han klar för Djurgården. Arkivbild.Foto: Erland Segerstedt/TT

Djurgården har haft problem med sin tunna trupp under SHL-hösten, men stärker nu den ytterligare genom att värva forwarden Tim Söderlund. Det meddelar klubben på sin hemsida.

Söderlund kommer senast från Edmonton Oilers, där han varit del av lagen som spelat i AHL och ECHL. 23-åringen har innan dess spelat i SHL – i Skellefteå och Frölunda.

Annons

"Tim har under hela sin hockeyuppväxt alltid haft en stark önskan att få representera klubben. Nu får han chansen att komma in här och bidra", kommenterar utvecklingschefen Tobias Pehrsson rekryteringen på hemsidan.

Kontraktet gäller säsongen ut. Söderlund ansluter redan nu men var inte spelklar till lördagskvällens möte på Hovet, där Djurgården vann mot Leksand.

Dif ligger sist i SHL och har, trots kvällens seger – den femte för säsongen –fortfarande tio poäng upp till nästjumbon Timrå.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons