Byttorp säkrade kontraktet

Vann derbyt mot Grimsås med 2–1.
Sport • Publicerad 13 september 2008
2-0 skytten i Byttorp Fikret Buqa och en av polanens bästa Byttorps målvakt Peter Göransson efter att Byttorp säkrat en plats i nästa års divison 3.
2-0 skytten i Byttorp Fikret Buqa och en av polanens bästa Byttorps målvakt Peter Göransson efter att Byttorp säkrat en plats i nästa års divison 3.Foto: PeGe Johansson

Grimsås får nu svårt att nå kvalplatsen till division 2.

I strålande solsken inför 121 betalande på Byttorps IP säkrade Byttorp en plats i division 3 även nästa år. Två chanser , två mål, mot ett frustrerat Grimsås som behövde en seger för att komma närmare en kvalplats till division 2.

Trots överlägset spel kom aldrig Grimsås närmare än en reducering genom Stefan Bohman i andra halvlek. Byttorps mål gjordes av Peter Arcabic och Fikret Buqa.

Genom att Tibro förlorade mot Falköping med 1–0 har Grimsås fortfarande en liten chans att nå kvalplatsen till divison 2.

PeGe Johansson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.