unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Så ser du mästarmötet Elfsborg–Malmö

På lördag möter Elfsborg svenska mästarna i dubbla träningsmatcher. BT sänder den ena.
– Det är otroligt kul att kunna erbjuda en sån match, säger BT:s sportchef Malin Henrikson.
Johan Larsson och Anders Christiansen i en duell när Elfsborg mötte Malmö borta i höstas.
Johan Larsson och Anders Christiansen i en duell när Elfsborg mötte Malmö borta i höstas.
Foto: Andreas Hillergren/TT

Malmö FF och Elfsborg slutade etta och tvåa i allsvenskan 2020 och att lagen den här helgen möts beror på att båda fått respass ur svenska cupen redan i gruppspelet. Istället för kvartsfinal får man förbereda sig för träningsmatcher på Borås Arena på lördag.

Den första börjar 15.00 och sänds av Discovery +. Den andra börjar 17.15 och sänds live för inloggade på bt.se.

Att lagen möts två gånger på samma dag beror naturligtvis på att man vill lufta många spelare och exakt vilka som är med i vilken match klarnar förmodligen först på matchdagen.

När Elfsborg mötte MFF förra säsongen slutade det med seger hemma 1–0 (mål av Frederik Holst) och kryss borta 1–1 (mål av Anders Christiansen och Rasmus Alm).

Den som vill kan värma upp med att se träningsmatchen Norrby–Varbergs Bois som börjar 12.00 på lördag och också sänds på bt.se.

– Med en månad kvar till säsongspremiär i superettan och allsvenskan är vi naturligtvis nöjda med att kunna sända båda våra elitlag, säger Malin Henrikson.

Så gör du för att se matchen

Om du redan är prenumerant: Logga in på sajten eller i appen MinBT. Matchen hittar du längst upp i flödet när starten närmar sig.

Om du redan är prenumerant men inte aktiverat ditt konto: Tryck på knappen ”Logga in” längst upp till höger. Välj ”Klicka här för att aktivera ett konto. Fyll i formuläret och ange ett lösenord för att komma i gång”.

Om du inte är prenumerant: Tryck här för att teckna ett konto. Du kan skaffa en dygnsprenumeration eller teckna ett digitalt konto där du även får tillgång till alla våra livesändningar framöver.

Fakta

Superlördag på bt.se

12.00 Norrby–Varbergs Bois
Kommentator: Robin Ridell
17.15 Elfsborg–Malmö FF
Kommentator: Robin Ridell
Träningsmatcherna sänds live för inloggade.

Läs mer