Annons

Bra väder och tung träning på Elfsborgs läger i Portugal

Hallå där Jan Andblad, Elfsborgs sjukgymnast, på plats med övriga laget i Portugal för veckans träningsläger. Är alla med och tränar?
Sport • Publicerad 8 mars 2011
Jan Andblad (höger) med Stefan Ishizaki, som får ta det lite lugnt på träningslägret.
Jan Andblad (höger) med Stefan Ishizaki, som får ta det lite lugnt på träningslägret.Foto: BT/arkiv

– Nja, nästan. Anders Svensson kommer ner på onsdag och kör igång med rehabträningen. Richard Yarsuvat har fortsatta problem med sin fot (spricka). Vi har tagit en ultraljudsbild som Leif Swärd och en fotspecialist ska titta på i veckan och se om det eventuellt kommer att krävas operation. Stefan Ishizaki fick lite känning i baksidan efter Blåvitt-matchen och vi får ta det lugnt med honom. Det är inte säkert att han matchas här nere.

Hur är det med David Elm?

Annons

– Ljumskarna är bättre och vi räknar med att han spelar mot Örebro (20 mars) nästa helg. Nu ska han bli pappa när som helst och är inte med oss här, men han får köra på med U21-laget där hemma.

Är det bra träningsförhållanden?

– Kanon. 15-20 grader, varierat regn med sol, bra planer och allt annat som behövs. Men det är fortsatt tung träning som gäller. Dubbla pass, fotboll och styrka, det är ännu försäsong och vi ska hålla länge.

Elfsborg möter den portugisiska ligajumbon Portimonense i en träningsmatch i morgon, därefter väntar Gais på lördag, innan hemresa sker på söndag.

David Axelsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons