Annons

Återvänder till SHL – efter insamling

Ishockey • Publicerad 24 juni 2020
Nick Ebert bidrog starkt till att Örebro tog sig till ishockeyns SM-slutspel förra året. Nu är amerikanen tillbaka i SHL-klubben. Arkivbild.
Nick Ebert bidrog starkt till att Örebro tog sig till ishockeyns SM-slutspel förra året. Nu är amerikanen tillbaka i SHL-klubben. Arkivbild.Foto: Kicki Nilsson/TT

Örebro har skrivit ett tvåårskontrakt med den amerikanske backen Nick Ebert. 26-åringen representerade SHL-klubben 2018–2019 men spelade förra säsongen hemma i Nordamerika och AHL.

Värvningen har möjliggjorts genom sponsorer och insamling från supporthåll, enligt Expressen.

Annons

"Vi är otroligt tacksamma över alla som har varit med och gjort detta möjligt", säger Örebros sportchef Niklas Johansson till klubbens webbplats.

Ebert bidrog starkt under sin senaste säsong i SHL. 33 poäng, elva mål och 22 assist, på 49 grundseriematcher och en poäng, ett mål, när Örebro åkte ut i två raka SM-åttondelsfinalmatcher mot Växjö i fjol.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons