Annons

AIK:s vd tar tjänstledigt: "Varit extrem"

Fotboll • Publicerad 4 april 2023
AIK inledde den allsvenska säsongen borta mot Halmstad i söndags.
AIK inledde den allsvenska säsongen borta mot Halmstad i söndags.Foto: Anders Bjurö/TT

AIK Fotbolls vd Manuel Lindberg tar tjänstledigt till och med 20 april. Sedan november 2022 har Lindberg haft dubbla roller i klubben och förutom vd har han även agerat tillförordnad sportchef.

"Rekryteringen av ny sportchef herr till AIK Fotboll har tagit längre tid än planerat. Den pågående rekryteringsprocessen, i kombination med ett händelserikt transferfönster, har medfört att arbetsbelastningen för Manuel varit extrem under en längre period", säger AIK:s styrelseordförande Robert Falck till klubbens hemsida.

Under tiden som Manuel Lindberg är tjänstledig har Fredrik Söderberg, som varit tillförordnad vd under början av förra året, utsetts till extern firmatecknare och kommer därför att ha motsvarande ansvar som Lindberg vanligtvis har.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons