Nyheter

Vuxenpoäng att bli mama?

Nyheter • Publicerad 5 februari 2008

Jag får frågor om jag ska fortsätta att blogga även om jag inte är mammaledig längre. Det har jag tänkt. Extra kul är det att få respons från er läsare. Här är ett mail som kom igår:

Jag är en av alla dina "anonyma" läsare som numera är lite småberoende av att läsa din blogg (för det är man väl när man lagt din blogg som en länk under "favoriter" och dessutom surfar in i smyg på arbetstid då och då.

Jag är själv 31 år och väntar mitt första barn (13 juni) och har varit ganska rädd för att bli alltför vuxen och tråkig och därmed även varit lite rädd för att skaffa barn. Tycker dock att det du skriver bevisar att det verkar ske ganska mycket roligt i en mammas (och familjs) liv också och att det inte bara är jobbigt och tidskrävande.

Just nu ser jag väldigt mycket framemot att bli mamma (även om jag känner lite skräck inför att vara borta från jobbet).

Det jag ville säga var att det är roligt att läsa om din vardag i din blogg och att min rädsla för barn övergått i stor nyfikenhet. Hmm, jag börjar nog bli vuxen ;-)

Snezana Bozinovska
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.