Nyheter

Nyårslöften

Nyheter • Publicerad 1 januari 2008
Foto: 

Är hemma igen efter ett par dagar i Malmö hos min kusin och hans fru. Vi firade nyår där och alla våra barn (sju månader, 14 månader, tre år och fyra år) sov vid 22.00. Så vi kunde äta i lugn och ro. Det var en lyckad kväll.

I bilen hem pratar vi om nyårslöften. Min mans löfte förra året var att säga nej oftare (nej vi kommer inte på middag/nej jag vill inte ha hjälp med trädgården/nej vi ska inte köpa den där prylen). I år vill han inte ha ett nyårslöfte. Jag kör som vanligt på samma tema som de flesta: äta sundare och motionera regelbundet. Dessutom ska jag byta träningsställe.

Jag kan direkt erkänna att vårt motionsprojekt under hösten har gått väldigt dåligt. Badmingtonpass med jobbarkompisarna för min man: 0 gånger Gemensamma powerpromenader med barnvagn: 0 Gympapass för mig: Max 10 Långpromenader med grannen i ur och skur: Max 10

Snezana Bozinovska
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.