Annons

Wrestlare känd från "Nacho libre" dog på scen

Film • Publicerad 12 maj 2019

Den mexikanska wrestling-stjärnan Cesar Barron, känd som Silver king, har dött av en misstänkt hjärtinfarkt under ett framträdande i London, skriver .

Cesar Barron var en stor stjärna inom Lucha libre, den mexikanska formen av fribrottning som påminner om amerikansk wrestling. Han spelade även skurken Ramses i Jack Black-filmen "Nacho libre" från 2006.

Annons

Under en uppvisningsmatch i Londonstadsdelen Camden på lördagskvällen föll den 51-åriga brottaren ihop i ringen. Enligt personer på plats trodde många först att det hela var en del av showen, men då Barron inte reste sig tillkallades ambulans och publiken ombads att lämna lokalen.

Räddningstjänsten i London bekräftade senare för BBC att Cesar Barron dött på plats. Enligt flera mexikanska medier drabbades han av en hjärtinfarkt.

Wrestling-stjärnans bortgång uppmärksammades av fans och flera stora aktörer inom wrestling-världen. Även Jack Black hyllade Cesar Barron genom att publicera en bild från inspelningen av "Nacho libre" och texten "vaya con dios" (gå med gud) på .

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons