Sveriges statsminister Stefan Löfven är en hängiven Modosupporter och fanns på läktarplats iklädd Örnsköldsvikslaget matchtröja i hemmamötet med Timrå.
Han fick se sitt lag bli överkört i det hockeyallsvenska prestigemötet i Västernorrland.
Ishockey • Publicerad 29 december 2019
Stefan Löfven har ofta synts i Modokläder under sin tid som statsminister. Arkivbild.Foto: Håkan Nordström / TT

Timrå vann med 7–3 efter att bland annat ha gjort tre raka mål, och gått från 1–1 till 4–1, på sex minuter och 32 sekunder i inledningen av andra perioden. Modo reducerade två gånger om men i tredje perioden stod Timrå för en ny målkavalkad med tre mål, varav ett i tom kasse.

Förutom Stefan Löfven så fanns även den tidigare ishockeystjärnan Peter Forsberg och nuvarande fotbollsstjärnan Emil Forsberg, båda Modosupportrar, bland de 7 049 åskådarna I Övik, enligt Aftonbladet och Expressen.

Timrås seger innebar att tabellfyran närmade sig trean Modo i tabellen. Timrå har 66 poäng och Modo 69. Björklöven leder på 77.