TCR Scandinavia tv-sänds av Bilsportförbundet

Racing • Publicerad 30 april 2019
I de sista skälvande minuterna står det nu klart att det blir tv-sändningar från TCR Scandinavias preimär på Ring Knutstorp i helgen. Arkivbild.
I de sista skälvande minuterna står det nu klart att det blir tv-sändningar från TCR Scandinavias preimär på Ring Knutstorp i helgen. Arkivbild.Foto: Andreas Hillergren

I de sista skälvande minuterna står det nu klart att det blir tv-sändningar från TCR Scandinavias premiär på Ring Knutstorp i helgen. Det är Svenska bilsportförbundet som sänder loppen på sin egen hemsida.

– Vi skulle gärna vilja, som alla andra i sportsverige, synas på de plattformar som har flest tittare. Men i dagsläget sänder vi live på förbundets egen playkanal, säger Sören Emmervall, kommunikationsansvarig på Bilsportförbundet.

Fler av de andra supportklasserna, som GT4 Scandinavia och Formel Nordic finns med i sändningarna. Däremot inte Porsche Carrera Cup som sänds separat på Viasat.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.