Annons

Stefan Livh slutar i P4 – i karantän

Radiomannen Stefan Livh skulle egentligen ha bjudit P4-lyssnarna i Göteborg på ett avsked under tisdagen. Men snopet nog har 62-åringen inte funnits på plats i studion de senaste dagarna och för berättar han att han sitter i hemmakarantän.
Radio • Publicerad 1 april 2020
Radiomannen Stefan Livh lämnar programledarskapet och P4 Göteborg. Arkivbild.
Radiomannen Stefan Livh lämnar programledarskapet och P4 Göteborg. Arkivbild.Foto: Adam Ihse/TT

– Jag tror att det är en vanlig jävla influensa, jag har inte den där jobbiga hostan de pratar om. Men vi har ju någon sorts larmfunktion vi på P4-kanalerna, så det är extra noga att hålla sig undan, säger han till tidningen.

Det var den 21 februari som Livh överraskade sina kolleger och berättade om uppsägningen i direktsändning.

Annons

– Jag sa upp mig, och det var inte gjort i en handvändning. Av olika skäl har jag varit sjukskriven en del, det har varit utmattningssymtom, säger Livh till DN och lägger till att det blir en riktigt sista dag lite längre fram.

Stefan Livh har bland annat jobbat med program som "Morgonpasset i P3", "Klang & Co" och "Livh i P4". För väldigt många är han också känd för "Rally" som sändes 1995–2002 där han tillsammans med bland andra Anna Mannheimer, Peter Apelgren och Fredrik Wegraeus skapade humor och musik.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons