Annons

Stallone visar "Rambo 5"-glimt i Cannes

Film • Publicerad 8 maj 2019
Sylvester Stallone dyker upp i Cannes för att visa ett smakprov från kommande filmen "Rambo: Last blood". Arkivbild.
Sylvester Stallone dyker upp i Cannes för att visa ett smakprov från kommande filmen "Rambo: Last blood". Arkivbild.Foto: Joel Ryan/AP/TT

Sylvester Stallone kommer till filmfestivalen i Cannes för att visa upp en första glimt av "Rambo: Last blood", enligt ett pressmeddelande.

På plats i den franska kuststaden kommer skådespelaren även att hyllas med ett videomontage från hela hans karriär och dessutom kommer en restaurerad version av Ted Kotcheffs klassiker "Rambo – first blood" från 1982 att visas.

Annons

"Rambo: Last blood", den femte och sista filmen i serien, är regisserad av Adrian Grunberg. I filmen tar sig John Rambo (Stallone) an en mexikansk knarkkartell efter att den kidnappat dottern till en av hans vänner. Den ärrade Vietnamveteranen tar även hjälp av en grävande journalist som spelas av Paz Vega.

Filmen får premiär den 20 september.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons