Annons

Ny ordförande i parasportförbundet

Parasport • Publicerad 5 maj 2019
Svenska parasportförbundet och Sveriges paralympiska kommitté har valt Åsa Llinares Norlin till ny ordförande. Arkivbild.
Svenska parasportförbundet och Sveriges paralympiska kommitté har valt Åsa Llinares Norlin till ny ordförande. Arkivbild.Foto: Matt Dunham/AP/TT

Svenska parasportförbundet och Sveriges paralympiska kommitté har valt Åsa Llinares Norlin till ny ordförande efter Margareta Israelsson.

"Jag känner mig väldigt stolt och hedrad över förtroendet. Parasporten står för idrottens mest dynamiska miljö och det känns otroligt starkt att vi tillsammans skapar den. Jag känner också att vi i den nya i styrelsen har fått ett lag som kan fortsätta utveckla parasporten väl under kommande år", säger den tidigare styrelseledamoten Åsa Llinares Norlin i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons