Nionde raka förlusten för Modo i SDHL

Ishockey • Publicerad 22 november 2019
Modo och målvakten Klara Peslarova har det tungt i SDHL. Arkivbild.
Modo och målvakten Klara Peslarova har det tungt i SDHL. Arkivbild.Foto: Stefan Jerrevång/TT

Modo sjunker som en sten i SDHL. Örnsköldsviklaget förlorade för nionde matchen i rad när Djurgården blev för svårt.

Gästande Modo låg under med ett mål inför tredje perioden men där kunde Djurgården dra ifrån. Först gjorde Josefine Jakobsen sitt andra mål för kvällen och med 23 sekunder kvar att spela fastställde Sofie Lundin slutresultatet till 4–1 i tom kasse.

Modo ligger tredje sist i den haltande tabellen, en poäng före Göteborg och tre före jumbon Leksand.

Även i kvällens andra match var det ett lag från Stockholm som vann i form av SDE som besegrade Brynäs med 4–3.

Brynäs hade ledningen med 3–1 efter första perioden men SDE arbetade sig i kapp och tog matchen till förlängning när Julie Zwarthoed kvitterade med 38 sekunder kvar.

I förlängningen avgjorde Kayleigh Hamers.