Annons

Misstänkt våldtäkt utomhus i Sundbyberg

Brott • Publicerad 1 december 2019
Polisen utreder en misstänkt våldtäkt och ett misstänkt rån mot en kvinna i Sundbyberg. Arkivbild.
Polisen utreder en misstänkt våldtäkt och ett misstänkt rån mot en kvinna i Sundbyberg. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen misstänker att en kvinna i 30-årsåldern har utsatts för en våldtäkt och ett rån på en plats utomhus i Sundbyberg utanför Stockholm.

– Vi har kommit i kontakt med ett brottsoffer i centrala Sundbyberg. Hon berättar att hon har utsatts för en våldtäkt, säger polisens presstalesperson Towe Hägg.

Annons

Kvinnan har förts till sjukhus för undersökning. Polisen har spärrat av den förmodade brottsplatsen som ska undersökas av tekniker.

– Nu håller vi avspärrningen så teknikerna kan undersöka den, vi pratar mer med henne och ska titta på om det finns eventuella kameror i området som kan vara behjälpliga eller om det finns personer som rört sig i området som kan ha uppgifter att lämna, säger Hägg.

Ingen har gripits med anledning av händelsen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons