Annons

Lundell kommer inte till "Hellenius hörna"

Tv • Publicerad 1 december 2019
Ulf Lundell dyker inte upp i söndagens "Hellenius hörna" – trots att programledaren David Hellenius förra veckan utlovade honom som gäst. Arkivbild.
Ulf Lundell dyker inte upp i söndagens "Hellenius hörna" – trots att programledaren David Hellenius förra veckan utlovade honom som gäst. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/ TT

I förra veckans "Hellenius hörna" utlovade programledaren David Hellenius att Ulf Lundell skulle gästa TV4-programmet den här veckan. Men rockveteranen kommer inte att medverka i söndagens program, skriver Aftonbladet.

Enligt Lundell själv ska han ha fått en förfrågan om att gästa programmet i maj, men han vet inte säkert om han svarade.

Annons

"Dom säjer att dom har ett mejl från mej där jag skriver att jag är ok med det datumet. Det mejlet tror jag skulle till Thomas Johansson på Live Nation. Det gällde sommarturnén. Ett misstag, troligen”, skriver han i ett mejl till Aftonbladet.

Enligt produktionen för "Hellenius hörna" rör det sig om ett sent återbud.

”Tyvärr så händer det att gäster lämnar återbud i sista stund men vi hoppas såklart att Ulf kommer medverka i nästa säsong av 'Hellenius hörna'”, skriver Anika Beclijevski, exekutiv producent, till tidningen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons