Kultur

Louis Tomlinson håller fast vid pojkbandspopen

Skivrecension Artikeln publicerades

Louis Tomlinson

Album: Walls

Bolag: Sony

Pop

Det går ganska snabbt att konstatera att Louis är den av One Direction-killarna som håller fast vid pojkbandspopen. De tidigare bandkompisarna Zayn Malik och Harry Styles har hyllats för sin nytänkande musik och spännande samarbeten, men Louis låtar på debutalbumet ”Walls” som sämre uppföljare till gruppens hit ”What makes you beautiful”. Och lite som en tidig Robbie Williams.

Det är inte svindåligt. ”Kill my mind” och ”Only the brave” är bra poplåtar, men de är ungefär lika överraskande som plusgrader på julafton. Det pirrar inte någonstans och det känns som att Tomlinson inte har lyssnat på någon ny musik på tio år.

Spontant vill jag ruska om Louis och säga till honom att gå vidare, leva lite farligt och skriva bättre musik.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.