Annons
Nyheter

Kvinna nekades vård – gick till knivattack

Brott • Publicerad 10 april 2020
En kvinna i 30-årsåldern är gripen misstänkt för försök till mord alternativt dråp efter att ha gått till knivattack mot en väktare. Arkivbild.
En kvinna i 30-årsåldern är gripen misstänkt för försök till mord alternativt dråp efter att ha gått till knivattack mot en väktare. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna i Trollhättan är gripen misstänkt för försök till mord alternativt dråp efter en knivattack mot en väktare under fredagen, rapporterar TTELA.

Kvinnan, som är i 30-årsåldern, nekades vård vid akutmottagningen på Norra Älvsborgs länssjukhus och gick därefter till attack med en kniv.

Annons

– Hon var inte nöjd och en väktare avvisade henne från sjukhuset. Under tiden som väktaren försökte med detta så angrep hon honom med en kniv, säger polisens pressavdelning i Region Väst till tidningen.

Väktaren fick inga allvarliga skador och kvinnan greps i samband med händelsen. Enligt sjukhusets kommunikationschef Niklas Claesson är händelsen inte coronarelaterad.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons