Kultur

Klena kärleksförklaringar från Bieber

Kultur Artikeln publicerades

Justin Bieber

Album: Changes

Bolag: UMG Recordings

Pop/R&B

Superstjärnan Justin Bieber har blivit sugen på att göra musik igen, det kan ju låta skoj, men det är det inte. “Changes” är hans första album på fem år och han är en hel del erfarenheter och förändringar rikare, men de 17 spåren lommar på utan att göra något större intryck. Hela plattan går i samma mid-tempo r&b-lunk, och är fyllt av ganska klena kärleksförklaringar, som han levererar helt utan innerlighet. Som ”Intentions” som har raden ”Picture perfect, you don’t need no filter” och ”Shout out to your mom and dad for making you”. Inte jätteimponerande.

Här har vi en kille med en historia, han har varit nere i skiten och överlevt. Han är kär och lycklig nu, fantastiskt. Men ja, det var väl typ det som var bra med detta.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.