Annons

Inget "Morden i Midsomer" i sommar

Tv • Publicerad 3 maj 2019
Brittiske skådespelaren Neil Dudgeon tog över huvudrollen och spelar polisen Barnaby i Midsomer sedan 2011. Arkivbild.
Brittiske skådespelaren Neil Dudgeon tog över huvudrollen och spelar polisen Barnaby i Midsomer sedan 2011. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

SVT kommer inte att sända långköraren "Morden i Midsomer" under sommaren, skriver Expressens tv-blogg . Anledningen är att den senaste säsongen av serien ännu inte är helt färdiginspelad och därför kommer de inte att hinna sändas på brittiska tv-kanalen ITV förrän efter sommaren.

"Morden i Midsomer" firade 20-årsjubileum 2017 och den säsong som håller på att spelas in blir den tjugoförsta. Serien har under lång tid legat efter "Allsång på Skansen" på tisdagar i SVT:s sommartablå. Men i år ersätts den alltså med en annan brittisk serie, nämligen "Grantchester".

Det är bekräftat att huvudrollsinnehavaren Neil Dudgeon, som spelar polisen John Barnaby, kommer att återvända även denna säsong. Han ersatte 2011 John Nettles, som spelat hans äldre kusin Tom Barnaby, under 13 säsonger.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons