Annons

Influeraren berättar om reumatismen i ny bok

Nöje • Publicerad 2 december 2019
Nicole Falciani berättar om sin reumatism i en bok som planeras ges ut under hösten 2020. Hon är tillsammans med artisten Eric Saade. Arkivbild.
Nicole Falciani berättar om sin reumatism i en bok som planeras ges ut under hösten 2020. Hon är tillsammans med artisten Eric Saade. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

När influeraren Nicole Falciani var sex år gammal märkte hon att någonting inte var som det skulle. Ytterligare sex år senare fick hon sin diagnos – reumatism.

Nu väljer hon att berätta sin historia i en bok som planeras ges ut hösten 2020.

Annons

"Jag har varit sjuk sedan jag var sex år gammal och jag vill uppmärksamma kroniska, osynliga sjukdomar. Speciellt hur det är att vara en ung, framgångsrik person och samtidigt behöva bolla det med sin reumatism. Jag vill visa att ingenting är omöjligt trots att man är sjuk", säger Nicole Falciani i ett pressmeddelande.

Den 22-åriga stockholmaren har över 300 000 följare på Instagram. Hon har även arbetat som modell, skådespelare samt haft en SVT-serie tillsammans med Chloé Schuterman. Tidigare under 2019 släppte hon diktboken "Kära, kärleken". Nicole Falciani är förlovad med artisten Eric Saade.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons