Annons

"Idol" letar deltagare i Norrland

Tv • Publicerad 13 februari 2020
"Idol"-juryn letar nu nya deltagare inför höstens säsong. Arkivbild.
"Idol"-juryn letar nu nya deltagare inför höstens säsong. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

I år blir det en lite annorlunda auditionturné för att leta nya deltagare till "Idol" i TV4, det blir nämligen en extra lång tur i norra Sverige. Den 22 februari kommer "Idol"-bussen till Åre. Sedan följer Storuman, Jokkmokk, Luleå, Umeå, Örnsköldsvik under de kommande dagarna och även Sundsvall får vara med på ett hörn – men då först den 8 mars.

Den 15 mars kommer "Idol"-turnén till Göteborg, sedan Helsingborg 29 mars innan alltihop avslutas med en "Idol"-festival i Kungsträdgården i Stockholm den 25 april. Då kommer artister att uppträda och det finns chans att göra en audition inför juryn, som precis som i fjol består av Nikki Amini, Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund.

"Anledningen till att jag älskar att sitta med i 'Idol'-juryn är just för att jag får vara med och upptäcka Sveriges framtida artister. 'Idol' är en alldeles unik möjlighet för den som sitter på artistdrömmar. En möjlighet som man absolut ska ta tillvara och söka", säger Nikki Amini i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons