Annons

Hugh Grant: "Jag tänker som en man"

Film • Publicerad 16 januari 2020
Hugh Grant har full förståelse för prins Harry. Arikivbild.
Hugh Grant har full förståelse för prins Harry. Arikivbild.Foto: Richard Shotwell

Den brittiske skådespelaren Hugh Grant försvarar prins Harry och hans fru Meghans beslut att lämna sina officiella uppdrag för kungafamiljen och skapa sig en ekonomiskt självständig tillvaro delvis i Kanada. Under en radiointervju på Sirius XM förklarade Grant att han står på Harrys sida, skriver The Guardian.

– Tabloidpressen mördade effektivt hans mamma, nu sliter de hans fru i stycken, sade Grant och påminde lyssnarna om hur prinsessan Diana var jagad av en fotograf när hennes bil kraschade i Paris 1997.

Annons

– Jag tänker som en man, det är hans jobb att skydda sin familj, så jag är med honom, sade Grant.

Hugh Grant, som för två år sedan fick både miljonskadestånd och ursäkter från den brittiska mediegruppen Mirror Group Newspapers efter att hans telefon under många år hackats, beskrev samtidigt sitt eget förhållande till den brittiska tabloidpressen som "väldigt dåligt". I sin nya film, "Gentleman", spelar han själv en skrupellös tabloidreporter.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons