Annons

Hon vann "Allt för Sverige"

Tv • Publicerad 15 december 2019
Jennifer Buhrow vann "Allt för Sverige". Pressbild.
Jennifer Buhrow vann "Allt för Sverige". Pressbild.Foto: Mattias Ankrah/SVT

Det blev Jennifer Buhrow som tog hem segern i SVT:s "Allt för Sverige". I den nionde säsongens final slog hon ut sina tre kvarvarande konkurrenter, mötte Melissa Walls i den sista tävlingen och vann en träff med sin svenska släkt.

– Jag är så överväldigad. Det har inte riktigt sjunkit in än. När jag kom till Sverige trodde jag inte ens att jag skulle klara mig i genom den första veckan, säger hon i programmet.

Jennifer Buhrow berättar att vinsten betyder extra mycket eftersom hon har en så liten släkt i USA. Det var när hennes mormor gick bort i fjol som hon bestämde sig för att söka till "Allt för Sverige". Under släktträffen får hon även veta att hon har andra släktingar som utvandrat och nu också bor i bland annat Chicago, som hon själv kommer från.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons