Annons

Han kunde ha spelat Jack i "Titanic"

Film • Publicerad 3 december 2017
Om filmbolaget hade fått bestämma själva hade det inte alls varit Leonardo DiCaprio som spelade Jack i "Titanic", avslöjar Kate Winslet i "The Late Show". Pressbild.
Om filmbolaget hade fått bestämma själva hade det inte alls varit Leonardo DiCaprio som spelade Jack i "Titanic", avslöjar Kate Winslet i "The Late Show". Pressbild.Foto: Paramount Pictures/AP

När man befinner sig på en båt kan det vara svårt att inte sträcka ut armarna, blunda och sjunga en snutt av Céline Dions "My heart will go on". Bilden av Kate Winslets Rose och Leonardo DiCaprios Jack är svår att värja sig mot. Men hade filmbolaget fått som de hade velat hade det inte alls varit DiCaprio som stod där och njöt av havsbrisen – det hade varit Matthew McConaughey.

– Jag provspelade med Matthew, är inte det konstigt? säger Winslet i " The Late Show ", skriver The Cut.

Annons

– Jag har aldrig berättat om det förut. Jag provspelade med Matthew, vilket var helt fantastiskt. Men det hade liksom inte blivit den här Jack och Rose, Kate och Leo-grejen.

Enligt henne var McConaughey filmbolaget Paramounts förstahandsval, men regissören James Cameron insisterade på att DiCaprio skulle få rollen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons