Annons

"Guardians"-uppföljare släpps enligt schemat

Film • Publicerad 13 april 2020
"Guardians of the galaxy" är redo för premiär av den tredje filmen i serien. Pressbild.
"Guardians of the galaxy" är redo för premiär av den tredje filmen i serien. Pressbild.Foto: Disney/Marvel studios

Coronaviruset har orsakat stora förseningar av filminspelningar och ett ordentligt pusslande i schemat för storfilmspremiärer framöver. Men läget verkar lugnt för kommande "Guardians of the galaxy vol 3", enligt regissören James Gunn, skriver Mail online , som följt hans sociala medier.

Filmens handling är ännu okänd men filmserien följer ett omaka gäng på rymdäventyr. Huvudrollsinnehavarna, bland annat Chris Pratt och Zoe Saldana, och flera av rollfigurerna medverkade också i den senaste "Avengers"-filmen. Premiär för den nya filmen blir det under 2021.

James Gunn står även för regin av uppföljaren till "Suicide squad", som ska bli en så kallad reboot. Även den ser ut att släppas enligt schemat, den 6 augusti 2021, meddelar Gunn, som just nu klipper färdigt filmen i sitt hem.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons