Annons

"Empire" läggs ned efter sjätte säsongen

Tv • Publicerad 13 maj 2019
Jussie Smollett spelar en av huvudrollerna i "Empire", men det är oklart om han kommer att medverka i sista säsongen. Pressbild.
Jussie Smollett spelar en av huvudrollerna i "Empire", men det är oklart om han kommer att medverka i sista säsongen. Pressbild.Foto: Chuck Hodes/Fox

Tv-kanalen Fox meddelar att man lägger ned "Empire" och att seriens kommande sjätte säsong blir den sista. Dramaserien handlar om ett hiphop-musikbolag i New York och grundarens familjemedlemmar som sinsemellan kämpar om kontrollen över företaget.

På sistone har serien blivit omskriven då en av skådespelarna, Jussie Smollett, anklagats för att ha ljugit om att han utsatts för en hatattack och gjort en falsk polisanmälan. Åtalet lades ned, men Smollett hann sitta häktad under en tid och hans rollfigur ströks ur serien. Fox programchef Charlie Collier vill inte uttala sig om huruvida skådespelaren kommer att medverka i sista säsongen eller ej.

Annons

– Just nu har vi inga planer på det, men möjligheten finns, säger han till .

Huvudrollen i serien spelas av Terrence Howard och Jussie Smollett spelar hans son, en singer-songwriter som har en dålig relation till sin pappa.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons