Annons

Veteraner blir lagledare i "Paradise hotel"

Det har blivit dags för incheckning i den nya säsongen av realitylångköraren "Paradise hotel". Nytt för i år är att deltagarna delas in i olika lag, som leds av återvändande veteraner i sammanhanget.
Tv • Publicerad 10 februari 2020
Tolv deltagare, uppdelade i fyra lag, slåss om segern i "Paradise hotel".
Tolv deltagare, uppdelade i fyra lag, slåss om segern i "Paradise hotel".Foto: Ali Lorestani/TT
Tobias "Toby Johnson" Häggström, 20, från Täby, är en av de nya deltagarna i "Paradise hotel".
Tobias "Toby Johnson" Häggström, 20, från Täby, är en av de nya deltagarna i "Paradise hotel".Foto: Ali Lorestani/TT
"Jag vet hur det sociala spelet ska spelas", säger Jeane Tabuena, 24, från Göteborg.
"Jag vet hur det sociala spelet ska spelas", säger Jeane Tabuena, 24, från Göteborg.Foto: Ali Lorestani/TT
Robin "Mos" Andersson är en av fyra lagledare i den nya säsongen av "Paradise hotel". Arkivbild.
Robin "Mos" Andersson är en av fyra lagledare i den nya säsongen av "Paradise hotel". Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

Robin Andersson gör sin fjärde volta på paradishotellet. Den här gången är han en av fyra lagledare, tillsammans med Paulina "Paow" Danielsson och det nyligen förlovade paret Anna Pankova och Kristian Täljeblad.

För Andersson är "Paradise hotel" en välkommen vardagsflykt.

Annons

– Det hade aldrig funkat att göra programmet på något Radissonhotell i Sverige. Det krävs sol, en lyxig miljö och god mat. Man måste känna att man kommer bort och inte har någonting annat i tankarna. Då är det lätt att tycka om alla nya människor man träffar, att bli kär och även kunna reagera extremt åt andra hållet, för man är i en liten bubbla, säger han.

"Ska leva livet"

Den typiska "Paradise hotel"-deltagaren är en utåtriktad – kanske till och med exhibitionistisk – person, som inte har något emot de sociala intrigerna och den konstanta dokumentationen som programmet innebär.

Deltagaren Jeane Tabuena från Göteborg är inte orolig för att bli framställd i en eventuellt dålig dager.

– Jag var mig själv till 100 procent under hela perioden och tror inte att jag kan klippas "fel". Jag gjorde ju inget som jag inte vanligtvis brukar göra, säger hon.

Tabuenas inställning delas av Tobias "Toby Johnson" Häggström.

– Jag lever i nuet, så det kändes bara som en kul grej att vara med. Jag har alltid varit ärlig och bryr mig inte om vad folk tycker, säger han.

Häggström är också starkt påhejad hemifrån.

– Farsan var jättetaggad på att jag skulle vara med. Han brukar skicka länkar till ansökningar till olika program. Han vill bara att jag ska leva livet.

Premiär 17 februari

Utöver "Mos", "Paow", Pankova och Täljeblad återvänder även programledaren Rebecca Stella, som ska lotsa deltagarna fram till den slutgiltiga prissumman på en halv miljon kronor.

"Paradise hotel" har premiär den 17 februari på Viaplay, Viafree och TV3.

Som vanligt följs programmet upp av eftersnacksprogrammet "Studio Paradise".

Patrick Stanelius/TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons