Annons

Biotoppen: "Avengers"-filmen kvar i topp

Superhjältefilmen "Avengers: Endgame" ligger kvar på förstaplatsen även denna vecka – och ser ut att bli en av de mest inkomstbringande filmerna någonsin. Nya filmer på listan är komedin "Long shot" (5) och dramathrillern "Red Joan" (10), med Judi Dench i rollen som åldrad KGB-agent.
Biotoppen • Publicerad 6 maj 2019
Rocket Raccoon är en av hjältarna i "Avengers"-gänget som får biopubliken att rusa till filmen "Avengers: Endgame". Filmen är på väg att sig in i toppen över de tio mest inkomstbringande filmerna någonsin. Pressbild/Arkivbild.
Rocket Raccoon är en av hjältarna i "Avengers"-gänget som får biopubliken att rusa till filmen "Avengers: Endgame". Filmen är på väg att sig in i toppen över de tio mest inkomstbringande filmerna någonsin. Pressbild/Arkivbild.Foto: Disney/Marvel Studios/AP/TT

Helgens mest sedda filmer:

1. (1) Avengers: Endgame

Annons

2. (2) Drömparken

3. (4) Dumbo

4. (9) Draktränaren 3

5. (NY) Longshot

6. (13) Bamse och dunderklockan

7. (14) Röjar-Ralf kraschar internet

8. (3) Shazam!

9. (5) The curse of La Llorona

10. (Ny) Red Joan

Källa: Filmägarnas kontrollbyrå

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons