Annons

"Bilprovningen" kommer tillbaka i höst

Tv • Publicerad 3 maj 2019
Karaktärerna i TV3:s "Bilprovningen" kommer tillbaka till hösten. Pressbild.
Karaktärerna i TV3:s "Bilprovningen" kommer tillbaka till hösten. Pressbild.Foto: Nordic Entertainment Group/TT

TV3:s "Bilprovningen" kommer tillbaka för en tredje säsong. Inspelningen drar i gång redan i helgen och programmet får premiär i höst.

"Det är riktigt roligt att det går så bra för "Bilprovningen". En tredje säsong är verkligen en fjäder i hatten och ett bevis på att dessa varma karaktärer uppskattas av tittarna", säger Camilla Rydbacken på Nordic Entertainment Group, enligt ett pressmeddelande.

Handlingen i "Bilprovningen" kretsar runt en grupp anställda på bilprovningens station i Tidaholm och profilerna Fredrik, Ylva, Bosse och Cladio kommer tillbaka till hösten. Dessutom utlovas möten med nya ansikten. Den här gången kommer tittarna även att få följa med karaktärerna runt på ett gäng motorevenemang i Sverige – bland annat Hojrock i Västervik.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons