Annons

Bachelor-Simon: Jag hade velat välja båda två

De två singelkillarna i "Bachelor" våndades inför vem av deras utvalda dejter som skulle få den allra sista rosen. För Simon Hermansson blev det inte klart förrän i sista sekund.
Tv • Publicerad 11 december 2019
Hockeyhunken Simon Hermansson hade svårt att välja i det sista avsnittet av "Bachelor". Pressbild.
Hockeyhunken Simon Hermansson hade svårt att välja i det sista avsnittet av "Bachelor". Pressbild.Foto: TV4/CMore
Simon Hermansson väntade till sista sekund innan han fattade beslutet att välja Patricia Hanjikova. Pressbild.
Simon Hermansson väntade till sista sekund innan han fattade beslutet att välja Patricia Hanjikova. Pressbild.Foto: TV4/CMore
Felix Almsved valde Johanna Ohlsson när det blev dags att dela ut den sista rosen i "Bachelor". Pressbild.
Felix Almsved valde Johanna Ohlsson när det blev dags att dela ut den sista rosen i "Bachelor". Pressbild.Foto: TV4/CMore

Till slut blev det Patricia Hanjikova, som inte gjorde entré i programmet förrän inspelningarna hade pågått en tid. Hon kom in som en av fyra "jokrar" och lyckades vinna Simon Hermanssons hjärta. Isabella Larka fick i stället åka hem utan någon ros.

– Jag är så jävla chockad. Jag trodde att det skulle bli vi nu i slutet. Någonstans måste jag ha tolkat honom fel, berättar hon i programmet.

Annons

Simon Hermansson säger att han bara gick på sin magkänsla när det gällde det slutgiltiga valet.

– Det gjorde ondare när jag sade hejdå till Patricia efter den sista dejten än till Isabella. Jag hade velat välja båda två om man kunde det. Jag valde med magkänslan och där och då kändes det rätt. Det var otroligt tufft, säger han.

En till singelkille

Felix Almsved kom för första gången i tv-franchisens historia in som en andra singelkille i programmet för att konkurrera med Simon Hermansson om tjejernas gunst. Det framstod i programmet som ett lyckokast, då han hade fler tjejer kvar att välja på i slutet. Men det var inte något lätt val, säger han.

– Inför det sista valet trodde jag att det skulle bli väldigt tydligt, att den ena dejten vi gick på skulle kännas mer härlig. Men det blev inte riktigt så tydligt som jag hade hoppats.

TT: Vad var det som inte blev tydligt?

– Tjejerna har ju snackat och det har varit lite drama, men samtidigt ville jag inte väga in det. Det är relationen mellan mig och tjejen som spelar roll, inte om hon är vän med andra tjejer.

Starkare reaktioner

Felix Almsved hade dock väntat sig starkare reaktioner när han gav Johanna Ohlsson den sista rosen och skickade hem Linn Schönbeck.

– Det var egentligen ingen reaktion alls från Linns sida. Produktionen fick nästan be henne att se lite ledsen ut. Det bekräftade också mitt val, jag tror inte att Linn kände så starkt för mig.

I programmet syns det att han och Johanna Ohlsson har känslor för varandra när de till slut är ensamma kvar i Sydafrika.

– Det känns overkligt att den här resan är slut och att jag står här med min drömtjej, säger Felix Almsved.

Ann Edliden/TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons