Annons

Angello vädjar till SAS: Ta hand om era egna

Musik • Publicerad 2 maj 2019
Steve Angello uppmanar SAS att lösa pilotstrejken så att konsertbesökarna kan komma fram. Arkivbild.
Steve Angello uppmanar SAS att lösa pilotstrejken så att konsertbesökarna kan komma fram. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Nu vädjar Steve Angello i Swedish House Mafia till SAS om att lösa konflikten med företagets strejkande piloter, skriver .

House-trion gör i dagarna tre konserter på Tele2 arena i Stockholm, men pilotstrejken gör att tiotusentals konsertbesökare inte kan komma fram, hävdar Angello. I ett inlägg på uppmanar han SAS att hitta en lösning.

Annons

"35 000 av 120 000 biljetter till våra tre kommande arenakonserter i Stockholm kommande helg har sålts utomlands eller flyger inrikes så jag skulle uppskatta om ni löser situationen med era piloter och personal", skriver han.

Strejken är nu inne på sitt sjunde dygn och under onsdagen är 709 avgångar inställda. Parternas nuvarande förhandlingar i Oslo har pågått i ett dygn utan någon lösning.

"Jag vet att det är mycket begärt, men ni borde ta hand om era egna, precis som vi tar hand om våra. Ingen press. Mycket kärlek", skriver Angello.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons