Annons

Adele hintar om möjligt nytt album

Musik • Publicerad 5 maj 2019
Brittiska stjärnan Adele hintar i skämtsam ton om att en ny skiva kan bli verklighet. Arkivbild.
Brittiska stjärnan Adele hintar i skämtsam ton om att en ny skiva kan bli verklighet. Arkivbild.Foto: Matt Sayles/AP/TT

Adele tycks gå i tankar på att börja jobba på ett nytt album. På skriver den brittiska stjärnan att hon har ett turbulent år bakom sig. Hon säger att hon precis lärt sig att älska sig själv och skämtar om att göra en musikalisk helomvändning.

"Jag kommer att lära mig att älska er så småningom. En hop jävla dårar. '30' kommer att vara ett drum 'n' bass-album bara för att reta er", skriver hon och tycks vända sig direkt till sina trogna fans.

Annons

Det har tidigare ryktats om att Adele tänkt släppa nytt under 2019, men samtidigt har artisten meddelat att hon slutar turnera. Hennes tre album har alla döpts efter den ålder hon var i när hon skapade dem. Debutskivan "19" kom 2008, "21" släpptes 2011 och 2015 kom "25".

Nyligen skilde sig stjärnan från maken Simon Konecki, som hon varit tillsammans med sedan 2011 och gifte sig med 2016. Paret har en son tillsammans.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons