Annons
Nyheter

12:e Plats!!!

Nyheter • Publicerad 25 maj 2008

Finalen blev som man befarat att dom forna öststaterna röstade på varandra.

Den här gången hade dock dom nordiska länderna samma utgångsläge men röstade inte som man kunde tro så själva snacket kring det hela håller inte riktigt utan man måste helt enkelt ha en vass show och en bra låt. Ett heltäckande koncept liksom. Hade Sverige det? Svårt att säga.

Annons

Jag tycker lite synd om Charlotte för hon har kämpat hårt nere i Belgrad.

Piraterna hade ungefär dubbelt så mycket poäng som Sverige och nu skulle jag ju kunna va ganska kaxig men det ligger inte riktigt i min natur att sparka på dom som ligger ner så jag kan egentligen bara beklaga att Sverige än en gång floppar totalt vilket är väldigt tråkigt eftersom man ändå är svensk.

Lettlands pirater gjorde ett jättebra framträdande och fick dessutom 12 poäng av Irland och 10 poäng av England vilket är kanon med tanke på att England är världens näst största musiknation.

I greenroom var det oerhört nervöst som vanligt men jag tyckte nog att det gick väldigt snabbt med röstningen och vips så va det över och Ryssland hade vunnit. Gillade inte alls den låten utan jag höll på Bosnien-Herzegovina som efter några lyssningar är en underbar låt.

Efterfesten blev en ganska kortlivad historia då piraternas och Clarissas plan lyfte i gryningen. Dom åkte direkt från festen till hotellet och packade och åkte sen hem.

Clarissas insats var liksom piraternas enastånde och väldigt uppskaddad och jag önskar Clarissa all lycka med vad hon nu kommer att hitta på framöver.

Själv ska jag ta upp några av dom kontakter jag skaffat nere i Belgrad och skriva låtar till några av artisterna som fanns på plats där nere.

Studion kommer säkerligen att få besök av nån av stjårnorna inom en snar framtid.

Hemma igen i Borås kryper det lite i benen av schlager-abstinens och det kommer nog ta några dagar innan man landar riktigt efter dessa två omtumlande men fantastiska veckor.

Stort tack till alla som stöttat oss och till alla som röstade!!!

Annons

På återseende........

ps. det blev liksom inte riktigt läge att mäta några perelli-ben som ni säkert förstår men dom är

hyfsade va?....eller:) .ds

Jonas Liberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons