Annons
Nyheter

Och så lite skön fotbollskorruption på det

Nyheter • Publicerad 2 april 2011

Sydsvenskanskriver om Anderas Klarströms och Jeffrey Aubynns avstängningar. Att Klarström får en tidsbestämd avstängning är kanske rimligt eftersom det var en träningsmatch. Men Aubynn blev utvisad i en tävlingsmatch anordnad av förbundet och borde därför bli utvisad i nästa tävlingsmatch. Men nu spelar han i MFF och då gäller såklart andra regler.

Samma MFF får nu en extra hemmamatch eftersom snömöglet som drabbat varenda gräsmatta (även min) i min kommun gjort Trelleborgs ospelbar. Jag var där och kollade i veckan och den såg inte smre ut än nya gamla ullevi eller Råsunda gjorde förra året men trots det flyttas matchen, inte i tid, utan till MFFs hemmaarena. Och MFF har redan gjort klart att deras klack ska stå på sin egen läktare... Ja, så håller det på. Man minns när Elfsborg var ett bonnagäng utan inflytande. Då var det samma visa för dem.

En del av allsvenskans poäng fördelas på planen. Andra delas ut i viskande samtal i korridorer utanför de rum där herrar sammanträder.

Olle Svalander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons