GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Voltade efter polisjakt – en allvarligt skadad

Brott • Publicerad 17 april 2022
En bilförare skadades allvarligt i en bilolycka på Ekerö. Olyckan föregicks av ett efterföljande av polisen. Arkivbild.
En bilförare skadades allvarligt i en bilolycka på Ekerö. Olyckan föregicks av ett efterföljande av polisen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen inledde ett efterföljande av en bil i Ekerö kommun, väster om Stockholm, på söndagskvällen. Efter att ha avbrutit biljakten hittade polispatrullen bilen som hade voltat av vägen. Föraren, en man i 20-årsåldern, är allvarligt skadad.

– Vi hade ett förföljande, sedan avbröt vi det och efter att vi avbrutit anträffade vi en bil som voltat, säger polisens vakthavande befäl Fredrik Andersson till Aftonbladet.

Det har inletts en förundersökning om flera trafikbrott mot föraren av bilen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.