Nyheter

Bil med tre personer voltade – en till sjukhus

Svenljunga Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

Sent på lördagskvällen kom larm om en singelolycka med personbil mellan Svenljunga och Holsljunga.

I bilen ska tre personer ha färdats, enligt räddningstjänsten.

– Bilen hade voltat. Alla personerna var ute ur bilen när räddningstjänsten kom till platsen. De var vakna och talbara, säger Christer Larsson, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Larmet om olyckan på väg 1531 vid Stora Kvarnsjön kom klockan 23.13. Bilen låg på taket vid sidan om vägen. Förutom räddningstjänst skickades ambulans och polis dit.

– Föraren ligger i ambulans och klagar över nack- och ryggsmärtor. De andra vet jag inte om de kommer att tas med för kontroll. Vi kommer att lämna när polisen är framme om cirka fem minuter, säger Larsson klockan 23.50.

Senare uppger SOS Alarms händelseinformation och räddningstjänsten att det totalt var en av de inblandade som fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Strax före klockan 00.30 meddelar Trafikverket att det är full framkomlighet på platsen igen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.