Annons
Nyheter

Uppgifter: Man gripen för Flemingsbergskott

Brott • Publicerad 26 juli 2021
Poliser på plats vid gångbron i Visättra, Flemingsberg, dagen efter att två barn skottskadades där den 17 juli.
Poliser på plats vid gångbron i Visättra, Flemingsberg, dagen efter att två barn skottskadades där den 17 juli.Foto: Christine Olsson/TT

En man i 25-årsåldern har gripits i Bandhagen i södra Stockholm i fredags, misstänkt för inblandning i skottlossningen i Flemingsberg där två små barn träffades, enligt uppgifter till Expressen.

Mannen var anhållen i sin frånvaro när han greps, enligt uppgifterna. Han ska vid gripandet ha försökt köra över en polis och är nu även misstänkt för mordförsök på polis, skriver tidningen.

Annons

Åklagarmyndigheten har ingen möjlighet att kommentera uppgifterna under måndagskvällen, uppger myndighetens pressjour till TT. Enligt Stockholmspolisens regionledningscentral har Åklagarmyndigheten från klockan 16 tagit över alla mediekontakter i fallet.

Nio personer var tidigare anhållna för skottlossningen i Flemingsberg den 17 juli men släpptes senare. Misstankarna mot dem kvarstår dock.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons