Annons
Nyheter

Två skadade efter olycka på E6

Olyckor • Publicerad 12 juli 2023
Fyra fordon har varit inblandade i en olycka på E6 på onsdagen. Arkivbild.
Fyra fordon har varit inblandade i en olycka på E6 på onsdagen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Två personer fördes på onsdagen till sjukhus efter en trafikolycka på E6 i höjd med Ödsmål i norra delen av Stenungsunds kommun.

Fyra fordon var inblandade i olyckan, som inträffade vid lunchtid. Polisen uppger att två personer skadades och båda ska ha varit vid medvetande när de fördes till sjukhus.

Annons

– En person, en man, har förts till Kungälvs sjukhus efter trafikolyckan. Mannen har lindriga skador. Vi har inga uppgifter om den andra personen, meddelar Maria Arup, tillförordnad kommunikationschef på Sjukhusen i väster.

Enligt polisen blev det totalstopp i södergående riktning på E6:an med långa köer som följd. Enligt SVT Väst avslutade räddningstjänsten Storgöteborg sin insats och lämnade platsen vid 15-tiden. Norrgående körfält var då helt öppet, samt ett av körfälten i södergående riktning.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons