Annons
Nyheter

Två misstänks för dödsfall efter obduktion

Brott • Publicerad 4 januari 2023
Brottsrubriceringen har ändrats från mord till vållande till annans död efter att en död man hittades i Skutskär, utanför Gävle. Arkivbild.
Brottsrubriceringen har ändrats från mord till vållande till annans död efter att en död man hittades i Skutskär, utanför Gävle. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Kroppen som hittades i Skutskär den 29 december har obducerats och misstankarna mot de tidigare anhållna kvarstår, skriver Gefle Dagblad. Brottsrubriceringen har däremot ändrats från mord till vållande till annans död.

Initialt greps sex personer under en polisinsats i Skutskär, varav fyra släpptes och två anhölls. De två som anhölls, en kvinna i 50-årsåldern och en man i 30-årsåldern släpptes på fri fot dagen efter trots att misstankarna kvarstod.

Annons

– De förnekade misstanken om mord, men är inte hörda därefter, säger kammaråklagare Elin Blanck till Gefle Dagblad.

Hon vill dock inte gå ut med dödsorsaken.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons