Annons
Nyheter

Två mc-förare har livshotande skador

Olyckor • Publicerad 11 juli 2020
Två motorcykelförare i Skåne har förts till sjukhus efter trafikolyckor i Ljungbyhed och Helsingborg. Arkivbild.
Två motorcykelförare i Skåne har förts till sjukhus efter trafikolyckor i Ljungbyhed och Helsingborg. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Två motorcykelförare i Skåne har förts till sjukhus med livshotande skador efter trafikolyckor i Ljungbyhed och Helsingborg. I båda fallen har en motorcykel och en personbil kolliderat.

Först kom larmet om olyckan mellan en personbil och en motorcykel i Ljungbyhed, och motorcykelföraren, en man i 50-årsåldern, fördes till sjukhus.

Annons

Vid klockan 14 larmades räddningstjänst, polis och ambulans till ytterligare en olycka där motorcykel och personbil var inblandade i Utvälinge i Helsingborg.

Även den motorcykelföraren, en man i 25-årsåldern, skadades och fördes med ambulans till sjukhus.

Polisen förhörde vittnen på platsen, men ingen misstanke om brott finns vad gäller olyckan i Utvälinge eller olyckan i Ljungbyhed.

Enligt sjukhusets uppgifter är de två männens skador livshotande.

Vägarna där olyckorna inträffat är åter öppna för trafik.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons