Annons
Nyheter

TV: Årets värsta krokodiltårar?

När det avslöjades att japanske politikern Ryutaro Nonomura begärt reseersättningar för 200 000 kronor tog historien en oväntad vändning...
Nyheter • Publicerad 3 juli 2014
Foto: 

När Nonomura inte kunde visa upp kvitton så gjorde han som många andra politiker och försäkrade att resorna gjorts i tjänsten – men sättet han gjorde det har gjort honom till en ny internetstjärna.

Under en presskonferens där han försökte förklara sina handlingar tog känslorna överhanden och snart började tårarna fullkomligt spruta från Nonomura. Han började också skrika till journalister att "ni förstår inte" och insisterade på att han ville förändra samhället, skriver nyhetssajten Rocketnews24.com.

Som den slipade politiker han är lyckades han dock mellan hulkandet få ur sig viktiga politiska budskap – om än i något osammanhängande form – så som att den "åldrande befolkningen inte bara är ett problem i vår prefektur".

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons