Annons
Nyheter

Tre gripna efter husrannsakan

Polisen genomförde under natten till lördagen en husrannsakan i en bostad på Hulta i Borås. Tre personer har gripits misstänka för narkotikainnehav och stöld alternativt häleri.
Borås • Publicerad 1 februari 2020

Genom hederligt polisarbete kunde polisen under natten till lördagen gripa tre män i 30-40-årsåldern. Polisen hade haft koll på dessa personer under kvällen och fick beslut om att göra en husrannsakan i deras bostad på Hulta.

– När vi kommer in i bostaden finner vi cirka 350 gram som vi misstänker är amfetamin. Utöver detta hittar vi en större mängd solglasögon, finare modell av cykel samt några jackor. Vi misstänker att detta är stöldgods och männen är gripna för stöld alternativt häleri samt innehav av narkotika, säger Johan Ahrne, stationsbefäl vid polisen i Borås.

Männen kommer förhöras under lördagsmorgonen.

Staffan LundgrenSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons