Nyheter

Student åtalad efter dödlig sexlek

En 32-årig student i Umeå åtalas för synnerligen grov misshandel och vållande till annans död efter en BDSM-session, en så kallad sexlek, som gått snett.
Nyheter • Publicerad 26 januari 2013

Det var i oktober förra året som 32-åringen själv slog larm till SOS. När polisen kom till platsen hittade de en svårt misshandlad 28-årig kvinna. Hon fördes med ambulans till sjukhuset, men hennes liv gick inte att rädda, skriver Aftonbladet.

Enligt åklagaren hade 32-åringen gett kvinnan en stor dos av den kokainliknande nätdrogen etylfenidat varpå han sedan misshandlat henne och till slut kvävt henne till döds.

– Det har inte gått till på det sätt som det brukar när det gäller den här typen av sex, säger åklagare Åsa Jonsson till tidningen.

– När man hittar på något sådant här så krävs det att båda är med i något skede. Men jag menar att man inte kan vara med på så här kraftigt våld.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.