Annons
Nyheter

Söker Flashbackfotograf efter mord

Bara några minuter efter det att en 18-åring skjutits till döds i Linköping i juli togs ett foto på platsen.
Nyheter • Publicerad 4 september 2014
Foto: NIKLAS LUKS / TT

Nu vädjar polisen till den anonyme fotografen att höra av sig.

Samma natt som mordet skedde lade fotografen, som kallar sig "Mordarosten", ut bilden på sajten Flashback och skrev "Såg hela händelsen, ca 8–10 skott (pistol)".

Annons

– Vi är angelägna om att komma i kontakt med personen som tog den här bilden eftersom han eller hon har viktiga upplysningar att lämna till oss, säger kammaråklagare Helene Gestrin till corren.se.

Sedan polisen gått ut med sin efterlysning publicerades nya inlägg på sajten där fotografen uppgav sig redan ha varit i kontakt med polisen och gett en så detaljerad bild som möjligt.

En 22-årig man som anhållits misstänkt för inblandning i dödsskjutningen begärdes på torsdagen häktad, på sannolika skäl misstänkt för mord.

Live-published photos and videos via Shootitlive(function(){var d=document,b=d.body,s=d.createElement('script');s.src='//s3-eu-west-1.amazonaws.com/shootitlive/shootitlive.load.v1.1.borastidning.js';b.insertBefore(s,b.firstChild);}())

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons