GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sökarbetet efter försvunnen kvinna pausas

Trots omfattande sökarbete med hjälp av dykare, hundpatrull och helikopter är den efterlysta kvinnan i Malmö fortfarande spårlöst försvunnen.
Nu pausar polisen sina eftersökningar efter att ha letat igenom två dammar i Malmöområdet Oxie.
Brott • Publicerad 30 september 2021
Polisens hundförare och kriminaltekniker sökte tidigare i veckan i området kring en damm och en på en närbelägen golfbana utanför Oxie.
Polisens hundförare och kriminaltekniker sökte tidigare i veckan i området kring en damm och en på en närbelägen golfbana utanför Oxie.
Foto: Johan Nilsson/TT

Kvinnan, som är i 30-årsåldern, är fortfarande borta. En 49-årig man som hon haft en relation med sitter häktad, på sannolika skäl misstänkt för människorov. Han greps efter att polisen fått samtal efter midnatt natten till lördag från någon som ville anmäla en kvinna försvunnen. Polisen kontrollerade då hennes bostad – den var tom.

Polisen har uppgett att man har information som tyder på att mannen varit inblandad i hennes försvinnande. Hon har även haft skyddade personuppgifter och ansökte en tid före försvinnandet om kontaktförbud, men det avslogs.

Polisen har gjort vissa fynd under sökarbetet i Oxie. Nu pausar sökarbetet och man följer upp tips, skriver polisen på sin hemsida. Man efterlyser fortfarande tips från den som observerat en silverfärgad bil, en Suzuki Vitara från 2002, i Malmö med omnejd. Själva bilen ska redan ha tagits i beslag.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.