GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man skjuten i Södertälje – allvarligt skadad

Brott • Publicerad fredag 22:56
Polisen undersöker brottsplatsen, där flera bilar har träffats av kulor.
Polisen undersöker brottsplatsen, där flera bilar har träffats av kulor.Foto: Jonas Ekströmer/TT

En man i 20-årsåldern har kommit in till sjukhus i Södertälje med skottskador. Han är allvarligt skadad, enligt polisen.

Mannen kom in till sjukhuset kort efter att polisen fick in ett larm om en skottlossning i stadsdelen Saltskog, klockan 19.40 på fredagen. Polisen undersöker brottsplatsen, där flera bilar har träffats av kulor.

– Vi har anträffat omkring fyra bilar med skottskador, säger polisens presstalesperson Daniel Wikdahl.

Polisen arbetar med att fånga upp vittnen och knackar dörr i området. Ingen är gripen, men flera personer som stoppats av polis har tagits in på förhör.

– Vi har tagit en bil i beslag som de färdades i, säger Daniel Wikdahl.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.